Сваштара

Телевизијска серија „Пси лају, ветар носи“, према сценарију Радоша Бајића, а у режији Јелене Бајић Јочић је прича о мало знаном, контроверзном свету предграђа и рустикалне београдске периферије.

Кроз једанаест једносатних епизода, аутор своју причу смешта у градска и приградска насеља, стављајући у епиценатар наше пажње обичне људе, који су се, игром случаја, насукали на ободе метрополе да ту потраже срећу. Серија „Пси лају ветар носи" биће емитована у ударном термину - суботом од 20 часова на Првом програму РТС-а, почев од 21. октобра 2017. године. Више о занимљивој причи која прати радњу и о томе како је протекло снимање, од поднева у ''202 повода, говориће наш прослављени глумац Тихомир Станић који тумачи главну улогу.
Наша фудбалска репрезентација вечерас игра квалификациони меч са екипом Аустрије. Предводник генерације, која је на корак од Мундијала је селектор Славољуб Муслин који нам се данас представља у рубрици ''Много смо најјачи'', коју је припремио Дејан Булајић.
У Београду ће током дана бити одржана чак три музичка фестивала, а један ће омогућити публици да слуша наступе саксофониста на отвореном. Где су сви ти концерти, шта је на програму новосадских клубова ЦК-13 и Дом б-612, откривамо у рубрици Владимира Тодоровића "Пази, свира се".
Поред редовног прегледа свих дешавања који су у вези са културом и спортом најавићемо још један интересантан догађај, који нас од 12. до 14. октобра очекује у Музеју науке и технике. „Етнолоџи фест" је тродневна манифестација, интернационалног карактера која ће београдској публици понудити богати програм етном инспирисаних тема и то кроз различита културна изражавања: модне ревије, изложбе, рукотворине, документарне филмове, као и занимљиве радионице и предавања уважених предавача.
Осим тога, у редовној рубрици ''Да си жив и здрав'', Дејана Јочовић ће данас покушати да разјасни дилему - да ли је мед гори од шећера? Наиме, иако га многи истичу као главни извор здравља, мед некада може донети више штете него користи. Зашто - чућете у данашњој рубрици о здравом животу. С друге стране, кад већ причамо о меду, наша репортерка Марина Зец нам се јавља са Међународног сајма пчеларства ''Ташмајдан 2017'', који можете посетити до 8. октобра и уједно се уверити у све позитивне ефекте које мед има на наш организам.

Водитељ: Милош Поповић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи