Устанак

Пре устајања, а уз јутарњу кафицу, важне вести и ведра музика. Лепе приче о људима и догађајима украсиће и ово сусретање са вама. Само нас ослушкујте...

Пратимо како свиће субота. Распитаћемо се о изменама у градском саобраћају због најављених манифестација али и радова на путу.

Спортске вести припремиће наша новинарка мр Биљана Шујдовић.

Пратићемо и информације из земље и света. Ту је и СЕРВИС 202, као и преглед домаће штампе из које ћемо издвојити један текст.

Београђанка Зорица Зоја Младеновић, ради у Беби сервису, чува бебе а по занимању је сценски шминкер. Пише и објављује песме, а припрема и књигу прозе. Сасвим довољно разлога да је упознамо.

Распитаћемо се каква је биопрогноза и курс динара током викенда.

Шта нам то поручују метеоролози док се осмехујемо духовитим мислима из емисије "Облак у берумудама". Одабрао за вас Дарко Коцјан.

Квака 202 Драгутина Роквића примећује: Одавно се код нас каже - кад негде нема реда ни закона - да је то Тексас. Међутим, кад прочитате да су у Канзасу за гувернера кандидована тројица малолетника и једно куче (јер никакве квалификације нису потребне), некако помислите да нам је то приличније, и да смо ми у ствари - Канзас! Наравно, кад прође први шок, схватите да смо узели оно најбоље и од Тексаса и од Канзаса...

Више од трећине живота проводимо у спавању. Одмор и целокупно здравље организма зависе од тога у ком положају спавамо и шта радимо пре него што се ушушкамо у топао мекан кревет. Јесте ли икада размишљали колико је важан положај у којем спавамо? Према резултатима бројних студија, најбољи положај за спавање вам открива Весна Алексић у оквиру рубрике "Да си жив и здрав".

Преглед дешавања на музичким сценама у Србији, Београду али и региону, пренеће нам у рубрици "Пази, свира се!" Влада Тодоровић.

Знате да ово није све, увек додамо понешто током емисије.

За сам крај - Виц на блиц. Да се насмејете освежени и спремни за нове изазове.

Ако желите да нам се јавите, или имате нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке.

Мејл адреса је program202@gmail.com a за твитераше и фејсбуковце ту су наше официјелне стране. Лако ћете их пронаћи, укуцајте само @ustanak202 или @beograd202 за Твитер, или Радио Београд 202 - званична страна - за Фејсбук. Ми бележимо све што нам јавите, а објављујемо само оно што је корисно за све који нас слушају. Пријатно уз Београд 202!

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво