Устанак

Буђење је пријатније ако вас пробуди лепа песма и уз њу чујете неку лепу мисао. Потрудићемо се да расањивање буде пријатније у нашем друштву.

Цртица 202 о револуцији 5. октобра која је појела сву своју децу.

Спортске вести пренеће информације са наших и европских борилишта. О томе сазнајте све од наше новинарке Вање Савић.

У рубрици Квака 202, наш Драгутин Роквић запажа: Изгледа да смо се опаметили и да нам више није стало до датума кад ћемо постати чланови Уније. Зато сад у Европу најпре шаљемо инжењере, камионџије, лекаре, електричаре, ветеринаре, баштоване, и сваког ко нешто зна - да припреме терен; па кад све буде готово, ето и Србије, одмах за њима.

У рубрици "Много смо најјачи" представиће нам се наш златни борац у савате боксу, Горан Бајшански. Осим што је врхунски спортиста овенчан светским и европским златним медаљама, он је пре свега хуман човек који помаже болесној деци. Припремила Вања Савић.

Ту су и актуелне вести или СТОП ТЕЛЕКС 202, затим Сервис 202 као и домаћа штампа коју ћемо листати уместо вас и одабрати један занимљив текст.

Слушалац Иван нам је послао опширно електронско писмо: "Желео бих да покренем приватан посао од куће. Иначе ме занима писање блогова, али и превођење текстова па бих вас питао како и на који начин могу да покренем бизнис али да то све буде по закону".
Одговор је припремила Слађана Савић у рубрици "Слушаоци репортери".

Минивал или - графити доносе ваше ведре мисли, али и афоризме познатих аутора којима ћемо вам бар на тренутак улепшати почетак дана. Одабрао Дарко Коцјан, аутор чувеног "Облака у бермудама".

Гласник 202, Kсенија Радовић, бележи: Општина Вождовац је из свог буџета издвојила 15 милиона динара за реконструкцију две сале и крова „Вождовачког центра Шумице". Од изградње до данас нису улагана озбиљнија финансијска средства у обнову "Шумица". Сада ће бити комплетно реконструисана свечана и прес сала ове установе и кров који је прокишњавао. С обзиром на то да на Вождовцу недостаје биоскоп, планирано је да се у „Шумицама" одржавају биоскопске пројекције и позоришне представе, као и други културни и спортски садржаји.
За сам крај емисије спремили смо Виц на блиц.
Увек по нешто додамо током емисије, јер све што сазнамо одмах проверимо и објавимо.

Ако желите нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202) и јавите нешто важно, нешто од чега ће корист имати сви који нас ослушкују.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи