Устанак

Ново октобарско свитање уз Београд 202.

Уз информације које ваља чути на почетку радног дана, започињемо још једно јесење јутро. Припремамо вам, пре свега, сервисне информације, нове вести, извештај о стању на путевима и прогнозу времена. Читамо домаћу штампу а обавештавамо вас и о најновијем курсу динара. Вести из спорта за вас припрема Биљана Шујдовић.

Бавимо се, такође, питањима слушалаца репортера. Слушатељка Боба из београдске општине Чукарица, жали се да се овај део града на раскрсници Водоводске и Илије Ђуричића не одржава и не чисти. Каже да се обраћала и надлежнима, али нико ништа није урадио. Овим питањем се позабавила наша Слађана Савић, чућете до каквих је информација дошла.

Сви желимо да ове јесени уживамо у природи и надамо се лепом времену. Један од најлепших београдских паркова, који би требало да представља оазу у срцу града, претвара се у ругло. Студентски парк више није место за уживање, пре свега због велике количине смећа која у њему осване уз графите и разваљене клупе. Закључавање парка није уродило плодом, као ни ограда која је после само 2 године од како је подигнута почела да се распада. На лицу места биће наша гласница Милица Ђилас, која ће слушаоцима описати како изгледа ново јутро у овом, централном градском парку.

Најлепша су буђења уз осмех. Зато се трудимо да вас орасположимо. Пре свега у рубрици "Добро јутро" Дарка Коцјана, а затим и "вицом на блиц", на крају емисије. Сатира је смешна на свој начин, мада уме да остави и онај горак укус у устима. У својој редовној рубрици "Квака", Драгутин Роквић открива веснике Нове године и новогодишњих туристичких таласа у Србији, а најављује и потенцијална путовања наших политичара, у Каталонију, рецимо.
Ако желите нешто важно да нам саопштите, ту су наши бројеви телефона 011-3249-202 и 064-0202-200 на који можете послати смс поруку. Наша мејл адреса је program202@gmail.coм, а ту су и друштвене мреже - Твитер (@beograd202, @ustanak202) и Фејсбук (Radio Beograd 202).

Водитељ: Ружица Врховац
Уредник: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво