Устанак

Прве сате јутра испунили смо музиком за разбуђивање и информацијама које су важне.

Цртица покреће наш разговор на неку од актуелних тема. Овог јутра то ће бити поигравање медија са „шта би било кад би било" сценаријима. Они на тлу САД подстичу причу о томе - шта да је Хилари победила а не Трамп? Ми се питамо шта се дешава и у другим таквим изборним случајевима, како се мења или не мења оно што ће се дешавати.
На половини сваког сата, ту су сервисне информације за градове Србије, вести у три минута до пуног сата, прелиставамо домаћу штампу, причамо о спорту, а остатак програма проткали смо и темама за опуштање и разоноду. Чућете одабране графите из емисије „Облак у бермудама" Дарка Коцјана, који су ту да уз осмех започнемо дан. Најављујемо и мноштво манифестација и концерата широм Србије.

Пратимо ситуацију на путевима, временску и биопрогнозу, а бавимо се ситним проблемима које се трудимо да олакшамо. Одговарамо и на једно од ваших питања које стиже јутарњој екипи; за данас је наша Слађана Савић истражила када ће бити реновирана Поликлиника у КБЦ Земун и да ли ће имати лифт.

Ако приметите нешто важно, одмах јављајте! Наши профили на Твитеру су @ustanak202, @beograd202. Ако желите нешто битно да нам јавите, телефон у студију је 011/3249-202, а број за СМС 064/0 202-200, ту можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com, а ту смо и на Фејсбуку (Radio Beograd 202).

Водитељ: Круна Пинтарић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи