Устанак

Наша пријатна обавеза је да вас и овога јутра разбудимо уз корисне приче и музику за лакше устајање.

Цртица 202 под утиском дневних догађаја покреће на размишљање од раног јутра.

Спортске вести пренеће најсвежије информације са свих терена на којима се боре наши спортисти. О томе мр Биљана Шујдовић.

Минивал или - графити доносе ваше мисли, али и афоризме познатих аутора којима ћемо вам бар за трен улепшати почетак дана. Приредио Дарко Коцјан.

''Квака 202'' Драгутина Роквића бележи јутрос: Болесници у Центру за интерне болести у Младеновцу жале се да је храна лоша, а да од прибора добијају само кашику, и то приликом доручка и ручка. За вечеру нема прибора; једу рукама. Из болнице се правдају да морају тако. Ама, зашто?!!! Ослушните Кваку.

У рубрици "Много смо најјачи" представиће нам се српски кајакаш Марко Томићевић. На недавно одржаном Светском првенству у Рачицама окитио се златном медаљом са Миленком Зорићем на 1000 метара у дисциплини кајак двосед. Рубрику је припремила мр Биљана Шујдовић.

Какво је време, а како је на путевима, да ли динар јача у односу на евро, каква је биопрогноза, питања су на која ћемо као и сваког јутра пронаћи одговоре.

Готово сви медији су пренели вест да су се дивље свиње појавиле у Борчи, а пре две године такође су забележили појаву шакала на истом месту. О чему се ту конкретно ради, зашто се дивље животиње појављују у овом београдском насељу да ли има разлога за страх? Одговоре на ова питања потражила је Слађана Савић а чућемо их у рубрици "Слушаоци репортери".

Ту су и актуелне вести на свака три минута до пуног сата или СТОП ТЕЛЕКС 202, затим Сервис 202 у тридесетом минуту сваког сата емисије, као и домаћа штампа коју ћемо листати уместо вас и одабрати један занимљив текст.

Гласник 202 биће наша Ксенија Радовић. Почела је потрага за становима у универзитетским градовима у Србији, а цене расту. Тако су ових дана и у Београду и у Новом Саду због велике потражње, цене закупа и до 20 одсто скупље него прошле године. Ради уштеде, многи студенти су станове у којима су живели "одјавили" током маја и јуна, а нове траже сада. Да ли их могу лако наћи и где? Током Устанка емитоваћемо и ваше коментаре.
За сам крај емисије спремили смо Виц на блиц. Да се слатко насмејете довољно је десет секунди. Уверите се.

Ако желите нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202) и јавите нешто важно, нешто од чега ће корист имати сви који нас ослушкују.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво