Балкон

На Двестадвојкином балкону аплаузом дочекујемо Филипа Цветковића и Филипа Тенжеру.

Филип Цветковић је започео ватерполо каријеру у клубу "Београд". После многобројних тренинга и утакмица добија позив јуниорске репрезентације Србије.
Упоредо са ватерполом где постаје све успешнији предводећи своју генерацију до државних првенстава и медаља учи и Oсновну школу ''Јован Дучић'', а касније средњу Туристичку школу. Тренутно је апсолвент на Правном факултету и ради у фирми "DronVertising" коју чине амбициозни и маштовити млади људи. Његов колега Филип Тенжера одрастао је у породици која је неговала љубав према спорту. И његов избор је - ватерполо. Уз подршку Oсновне школе ''Владислав Рибникар'' и Спортске гимназије трасира себи пут ка убрзаном сазревању. Захваљујући ватерполу њих двојица постају одлични пријатељи. На спортским путовањима долазе на идеју да пројектују први летећи билборд како за отворене тако и за затворене просторе. Њихова замисао успешно је реализована и жеља им је да наставе са пројектима. О значају упорности, о ватерполу и о могућностима летећих билборда чућете у данашњој емисији.


Пред микрофоном: Вања Стаменковић

Балкон Балкон

Autor:
Београд 202

Колико је оних који никада неће бити дочекани на чувеном „балкону“ уз овације окупљених грађана, а заслужују то својим резултатима?! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво