Устанак

Упркос освежењу и наглом паду температуре задржавамо летњи оптимизам и ведрину.

Како изгледа живот овога јутра у Србији? Лењо недељно јутро идеално је за лешкарење у кревету, међутим добра музика уз кратке и важне информације неће сметати током разбуђивања и испијања прве кафице.

Распитаћемо се како ће време утицати на хроничне болеснике. Данима је температура била релативно висока тако да није било лако ни здравима, а камоли хроничним болесницима. Шта кажу лекари, како да издржимо ове временске (не)прилике?

Обићи ћемо спортске терене и сазнати актуелне резултате. О томе брине мр Биљана Шујдовић.

Минивал или - графити из "Облака у бермудама" представљају одличан разлог да себи намакнете недељни осмех на лице поздрављајући тако овај нерадан дан. Дарко Коцјан хвата корак с новим даном уз седам нових духовитих мисли.

Упознајемо вас и са Јеленом Петковић, новинарком из Београда, која је своје стваралаштво за које је добила прегршт награда посветила нашем народу на Космету.

Како је на путевима, има ли застоја на граничним и административним прелазима, како је на главним раскрсницама и мостовима у Београду?

Репризно емитујемо прилоге који су протекле недеље заокупили вашу пажњу, па није на одмет да их чујемо још једном.

Нужда закон мења, па су некадашње „савете" и препоруке за куповину фирмиране и скупе гардеробе, променили и модни дизајнери. Сада чешће помињу распродаје и „бувљаке". У „Моди 202" бавићемо се начинима праћења моде са мало новца, пре свега одбацивањем предрасуда. О томе наша Оља Перић.

Припремићемо и информације из земље и света "СТОП ТЕЛЕКС 202", затим Сервис 202 и прелистати домаћу штампу.

Неће изостати ни „Велики бљак" у којем Миодраг Стошић проницљиво, саркастично и надасве духовито сагледава актуелности и појаве око нас. Овога пута, он духовито коментарише служење војног рока за жене. Како би то изгледало, које би биле предности и мане, зашто не би било дезертирања, коме би донело највише користи и где би се ту пронашле старлете...

То није све, сигурно ће бити још по нешто.

За сам крај емисије спремили смо Виц на блиц.

Ако желите да нам се јавите, или имате нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Мејл адреса је program202@gmail.com a за твитераше и фејсбуковце ту су наше официјелне стране. Лако ћете их пронаћи, укуцајте само @ustanak202 или @beograd202 за твитер, или Радио Београд 202 - званична страна за Фејсбук. Ми бележимо оно што нам јавите, а објављујемо све што је од користи за оне који нас слушају.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи