Устанак

И овога јутра наша пријатна дужност биће да вас благовремено информишемо и забавимо чак иако вам до устајања није.

Цртица 202 под утиском дешавања око нас мало филозофира, тек да покрене на размишљање од раног јутра.

Спортске вести преносе најсвежије информације са свих а првенствено тениских терена. О томе мр Биљана Шујдовић.

Минивал или - графити доносе ваше мисли, али и афоризме познатих аутора којима ћемо улепшати почетак дана.

У рубрици "Много смо најјачи" представиће нам се Анђелија Арбутина, кошаркашица. Младе кошаркашице Србије на Европском првенству за јуниорке, прошлог викенда окитиле су се сребрном медаљом, што показује да наша данашња саговорница и остале трофејне кошаркашице имају достојне замене. Анђелија је бивша југословенска и српска кошаркашица, најпознатија по играма за репрезентацију Југославије на Олимпијским играма у Сеулу и победничком кошу у полуфиналу, као и вишегодишњим наступима за Црвену звезду. Припремили мр Биљана Шујдовић и Дејан Булајић.

Какво је време, а како је на путевима, да ли динар јача у односу на евро, каква је биопрогноза, питања су на која ћемо као и сваког јутра пронаћи одговоре.

Ту су и актуелне вести на свака три минута до пуног сата или СТОП ТЕЛЕКС 202, затим Сервис 202 у тридесетом минуту сваког сата емисије, као и домаћа штампа коју ћемо листати уместо вас и одабрати један занимљив текст.

Које све услове би требало да испуни регистровано пољопривредно газдинство да слободно може да продаје на пијацама у Србији своје производе, у овом случају, зимницу? Одговор ћемо чути од Слађане Савић у рубрици Слушаоци репортери.

Гласник 202, Ксенија Радовић обилазиће Београд. Радови на уређењу паркинга испод Мостарске петље су завршени али је остао недовршен део на прилазу са западне стране. Зашто је то тако?
За сам крај емисије спремили смо Виц на блиц.

Ако желите нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202) и јавите нешто важно, нешто од чега ће корист имати сви који нас ослушкују.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи