Сваштара

Дошли сте са одмора из иностранства, новчаник вам је пун страног кованог новца, а не знате шта са њим?

Где и како можете да га замените, сазнаћете у "202 повода" од Kаролине Хербут, председнице Удружења мењача Србије. Са њом је разговарала Вања Стаменковић, која је данас и у улози гласника. Провериће како на Врачару теку радови на постављању сензора за брже и лакше проналажење слободног паркинг места. У другој фази ће бити постављено 630 нових паркинг сензора, а најављено је да ће их наредне године бити и на другим београдским општинама.
Дописник Силвија Пашајлић ће најавити 57. традиционални Драгачевски сабор трубача који данас почиње у Гучи, и трајаће до 13. августа. Овогодишња манифестација ће у потпуности бити посвећена трубачкој музици. Kонцерти естрадних звезда, у делу посебних програмских садржаја, замењени су наступима трубачких оркестара, међу којима су и они најпознатији.
У рубрици Топ потоп гостује глумица Данијела Врањеш. Играла је у филмовима "Чарлстон за Огњенку", "Артиљеро", "Она воли Звезду", "Балканска правила" и серијама "Жене са Дедиња", "Грех њене мајке" и другим. Говориће о женама које су на њу оставиле утисак и којима се, из различитих разлога, диви. Забележила Јована Јанковић.
У делу емисије под називом „Господо, амбасадор Србије", чућете др Тању Раденков, специјалисту опште медицине и естетичара са међународним искуством. Каже да се осећа поносном када стручњаци са наших простора постану признати и поштовани због својих достигнућа у свету. Ову и рубрику „Мода 202" је припремила Оливера Перић. Данас је тема контрола. Она може да буде синоним за проверавање или превласт над појединцем, организацијом, територијoм... Шта се дешава када се ослободимо контроле и шта на то кажу психолози?

Водитељ: Весна Парезановић Алексић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво