Породична састајања - увек недељом

Још једна јулска недеља је још једна прилика да се породично окупимо и проведемо овај дан заједно, свеједно да ли смо на мору, на селу или код куће.

Високе температуре нас обавезују да једемо лаганију храну па је риба прави избор за данас. Књига Драгослава Мићића "Бакин шпорет" има одличан рецепт за рибу са поврћем, који ћемо данас са задовољством поделити са вама. Прилог припремила Круна Пинтарић.

Разгледница плаже не може да буде потпуна без фризбија. Ова, многима омиљена играчка не само што убија досаду већ и разбија наше психо-физичке вештине. А како је и где настала сазнаћете у нашој рубрици "Лична карта" коју је припремила Слађана Савић.

Песници воле да кажу да је инспирација свуда око нас. Међутим, од скора се свуда око нас налази и читава поезија а све захваљујући Кристини Ђурасиновић, једном од оснивача покрета "Чило и ведро". Она и њени пријатељи су покренули акцију да се на аутобуска стајалишта и у саме аутобусе убаце стихови песама и тако оплемене нашу свакодневницу због чега је сматрамо "Ликом недеље".

Други сат емисије резервисан је за квиз "Радио Геније". Тражимо виспрене слушаоце спремне да се забаве али и ангажују свој мозак. Сваки учесник добија поклон, а ко тачно одговори на наше питање и титулу Радио Геније.

Јавите се нашем организатору од старта емисије, на 011 3249 202, или преко СМС-а на 064 0 202 200, а ту су и наши профили на друштвеним мрежама.

Водитељи: Милена Милићевић и Миодраг Стошић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво