Сваштара

Под слоганом „Оаза“, од 28. до 30. јула, Шабачки летњи фестивал ће доживети своје петнаесто издање.

Две бине, познати поп, рок, панк бендови и диџејеви из Србије и региона. Поред музичког дела, биће представљени и пратећи садржаји: Арт зона, дебатни програм, класична музика и Stand Up театар. Неки од извођача који ће обележити овогодишњи ШЛФ су Дарко Рундек, Гоблини, Бабе, Бјесови, Кал... Публику ће забављати и Урбан&4, а о њиховом наступу ће у 202 повода говорити фронтмен Дамир Урбан.

Љубитеље фестивала и квалитетних концерата ће обрадовати најава Lovefest-а. Од 3. до 5. августа у Врњачкој Бањи ће наступати Горан Баре и Мајке, КБО, Дел Арно Бенд и Hornsmen Coyote, Лира Вега, Попечитељи, Ничим изазван, Перо Деформеро и многи други.
Свакодневни живот и проблеми који га прате и данас су наше теме. Поред бројних савета лекара да се што мање излажемо врућини, понекад морамо. Ових дана многи Београђани стоје у редовима испред филијала РФЗО, чекајући нове здравствене књижице неопходне за одлазак код лекара. Овим проблемом ће се позабавити Милица Ђилас.
Понедељак је дан када се многи осећају мрзовољно, успорено и без елана. Не треба заборавити да су наше тело и дух у нераскидивом односу и да стање организма умногоме утиче на психу. Чаробни штапић за отклањање нервозе и лошег расположења не постоји, али постоје начини да на то утичемо. У делу емисије под називом „Да си жив и здрав" од Милене Милићевић стижу савети коју храну обавезно треба избегавати, јер лоше утиче на организам.
Рубрику „Много смо најјачи" је припремио Дејан Булајић, а његов саговорник је бивши кошаркаш Љупче Жугић. Играо је за КК Црвена звезда, са којим је освојио Првенство Југославије 1972. и Куп Купова 1974. године.
У Кини је недавно забрањена продаја медведића Винија Пуа, јер подсећа на тамошњег председника. Зато ће се Миодраг Стошић који припрема „Велики бљак" запитати шта би се код нас десило када би били забрањени ликови који подсећају на политичаре и колико би медведа, жирафа, керова, магараца и мишева било забрањено.

Водитељ: Весна Парезановић Алексић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи