Сваштара

Андреа Арсовић, пред пут у Баку, гостује у 202 повода: од 21. до 29. јула у главном граду Азербејџана, биће одржано Европско првенство у гађању малокалибарским оружјем.

Нашу земљу ће, поред осталих чланова екипе, представљати и Андреа Арсовић. Са репрезентативком у стрељаштву разговара Вања Савић.

За љубитеље природе и доброг провода најавићемо традиционалну Дринску регату која ће бити одржана од 19. до 23. јула. Поред чувеног спуста низ Дрину, посетиоце очекује атрактиван музички програм у којем ће наступити група Кербер, Здравко Чолић, трубачи и многи други. Организовани су и егзибициони скокови у воду, такмичење у кувању рибље чорбе и Мини сајам сувенира, народних рукотворина, ракије и меда.
У рубрици „Топ потоп", професор Саобраћајног факултета Милан Вујанић ће нас подсетити на ствари које не смемо да заборавимо у саобраћају, нарочито у сезони годишњих одмора. Припремила, Љиљана Обрадовић.
Милица Ђилас ће и данас пратити актуелне теме у главном граду и пренети вам део атмосфере са београдског асфалта.
У делу емисије под називом „Господо, амбасадор Србије", упознаћете младог научника, двадесетогодишњег Николу Тепића. Полазник је Регионалног центра за таленте, победник конкурса Завода за интелектуалну својину Републике Србије и Светске организације за интелектуалну својину у категорији ученика, учесник Светске олимпијаде младих научника, добитник бројних медаља и признања. Забележила, Јована Јанковић.
Оливера Перић ће се позабавити обликом понашања који служи постизању личне користи, без обзира колико може да наштети другима. Тема „Моде 202" је манипулација, перфидна игра у којој ништа није онако како нам се на први поглед чини.

Водитељ: Весна Парезановић Алексић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво