Устанак

Започните јутро у нашем друштву, а ми ћемо се потрудити да вас забавимо и информишемо уз музику која истерује из кревета и оне којима није баш до устајања.

Цртица 202 о сагледавању проблема из различитих углова.

Спортске вести пренеће нове информације са спортских борилишта. О томе бригу води Вања Савић.

Минивал или - графити доносе ваше мисли, али и афоризме познатих аутора којима ћемо улепшати почетак дана.

У рубрици "Много смо најјачи" представиће нам се Дарко Живановић, српски атлетичар чија је специјалност маратон и трка на 3.000 метара са препрекама. Припремио Дејан Булајић.

Ту су и актуелне вести на свака три минута до пуног сата или СТОП ТЕЛЕКС 202, затим Сервис 202 у тридесетом минуту сваког сата емисије, као и домаћа штампа коју ћемо листати уместо вас и одабрати један занимљив текст.

Какво је време, а како је на путевима, да ли динар јача у односу на евро, каква је биопрогноза, питања су на која ћемо пружити одговоре.

Слушалац са Новог Београда нам је писао: "Да ли неко може да ми објасни шта представљају ставке које се налазе на полеђини рачуна за струју, и шта све заправо плаћамо?" Одговоре на ова питања припремила је Слађана Савић у рубрици Слушаоци репортери.

Гласник 202 обилази Београд. Успешна сарадња Француског института и Градске општине Палилула, је резултирала стварањем својеврсне галерије на отвореном. У оквиру пројекта Outings на двадесет зграда на општини Палилула постивљени су осликани мотиви уметничких слика из колекције Галерије Матице српске из Новог Сада. О томе Милица Ђилас
За сам крај емисије спремили смо Виц на блиц.

Ако желите нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202) и јавите нешто важно, нешто од чега ће корист имати сви који нас ослушкују.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво