Устанак

Ако бирате буђење у нашем друштву, онда вам обећавамо ведру музику, лепе, али и корисне информације.

Цртица 202 овог јутра из свог угла посматра будућност анализирајући прошлост у контексту видовданског историјског наслеђа.

За љубитеље спорта припремамо најзначајније вести о резултатима наших спортиста.

Из минута у минут, пратићемо и ситуацију на саобраћајницама у Београду и извештавати вас које алтернативне правце треба да користите.

Минивал или - графити доносе ваше духовите мисли које сте сами смишљали за "Облак у бермудама".

Јуче смо обележили 48. рођендан 202-ке. Како је било на коктелу, ко је дошао и шта нам је поручио?

Квака Драгутина Роквића овога јутра пренеће нам летње вести:

"Пијани Македонац скинуо се го, па се тукао са грчком полицијом. У колони на грчкој граници потукли се српски возачи. И сад би, после овога, требало да кажемо: ето, да су сви Балканци исти? Е, па нисмо! И кад нам падне мрак на очи, ми дохватимо земљака - само да се конфликт не прелије на регион".

Током емисије сазнаваћете и најновије вести из земље и света, сервисне информације, а прелистаћемо и домаћу штампу. Издвојићемо један занимљив текст из наслова које ћемо само нагласити.

Неколико наших слушалаца кажу да су, ових дана, велике гужве у канцеларијама јавних бележника. Поред тога, у неким канцеларијама није било могуће платити готовином, затим недостајали су формулари, а неки од бележника, и поред несносних гужви, радили су по скраћеном радном времену. Зашто је то тако и шта грађани у наведеним случајевима могу да предузму? Одговор сазнајемо у рубрици "Слушаоци репортери".

Какво је време у Србији, како ће бити у наредних седам дана, каква нам је за данас биопрогноза? Динар бележи раст вредности већ неколико дана. Да ли је и овога јутра такав случај?

Гласник 202 ће прошетати до једног графита у Београду а који је дело навијача клуба "Партизан". Шта на њему пише?
Припремили смо, за крај емисије, "Виц на блиц".

И то није све. Бележићемо све што јавите.

Ако желите нешто важно да нам јавите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com
Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@ustanak202 @beograd202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202 104 МHz) а онда нам се и на тај начин обратите


Уредник емисије: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво