Устанак

Недељно јутро уз Београд 202

Сунчано свитање новог дана дочекајте уз наш Радио. За све који су одлучили да поране изјутра, припремамо нове вести, сервисне информације, новинске наслове, преглед стања на путевима и новости везане за оно што је тренутно најактуелније - прогнозу времена.
Користимо прилику и да најавимо низ занимљивих дешавања планираних за последњи дан ове седмице. Подсећамо и на неке од рубрика у којима нудимо савете важне за ваше здравље и рекреацију.

Свакодневно смо засути рекламама за производе који ће нас учинити млађим, лепшим и здравијим. Често се догоди да тим производима не будемо задовољни, а ефекти су краткотрајни или сасвим невидљиви. Зато ће вам Милена Милићевић у рубрици „Да си жив и здрав" предложити маску за лице од састојака које имате у свом дому. Овога пута, аспирин ће бити у служби лепоте.

Многи од нас ће и даље бирати оне скупље препарате за подмлађивање. Ту важи она стара - колико пара толико музике. Квалитет обично кошта, а наша куповна моћ је скромна. Да ли нас је криза научила да штедимо? Оливера Перић ће у рубрици „Мода 202" покушати да установи колико је грађана Србије сиромашно када је реч о расположивим ликвидним финансијским средствима.

Данас смо, можда мало више него иначе, сатирични. Али хумор је оно што нам је изјутра веома потребно. Миодраг Стошић у рубрици „Велики бљак" говори о навијачима и коментарише њихово понашање.

Драгутин Роквић ће нам и данас открити у чему је „Квака", било да је реч о духовима из прошлости и губитку везе са реалношћу, млевеном грашку и пиљевини у кафи, или сузбијању беса.

Буђење је лепше уз Београд 202.

Водитељ Ружица Врховац.
Уредник Дејан Грујић.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи