Устанак

Нови дан дочекујемо уз осмех, много корисних и важних информација, а јутро улепшавамо и музиком уз коју ћете сигурно лакше да се разбудите, певушећи у сусрет свим обавезама. Тако је најбоље!

Цртица ће подстакнути наше размишљање о једном правом „српском изуму" - професионалним чуварима контејнера, који ће кренути са радом, за сада, у Новом Саду.
У блок спортских вести уврстили смо све оно што је актуелно и важно ових дана на спортским теренима, стазама и у клубовима. Ако је тим за који навијате изгубио неки меч, ту су графити и афоризми из емисије „Облак у бермудама", да сви са осмехом започнемо дан!
На половини сваког сата слушате сервисне информације за градове Србије. Између осталог, ту вас обавештавамо где неће бити струје, воде, где су радови који праве измене у саобраћају и шта се још важно дешава у локалним срединама. Још информација очекује вас у вестима - СТОП ТЕЛЕКС 202, у сваком сату. Бићемо и ваш колпортер, прелиставајући насловне стране домаће штампе и издвојићемо неки занимљив текст који позива на ваше коментаре новинског чланка. Пратимо и временску и биопрогнозу, стање на путевима, средњи курс НБС, а налазимо и одговоре на ваша питања и недоумице. Наш слушалац Никола питао је зашто се ништа не предузима поводом све горе хигијене у београдским трамвајима, тзв. „шпанцима". Одговор имамо и чућете га у рубрици "Слушаоци репортери".
Током јутра, има још простора који ћемо оплеменити ведрим и лепим темама из Србије и света, најавама концерата, фестивала, различитих манифестација.
Туристичка сезона почела је и у Београду, а управо сада се поправља Скадарлијска чесма. Сем власника ресторана који губе муштерије, градилиште буни туристе и овдашње грађане. Видевши градилиште, мисле да је цела Скадарлија затворена. Како све то изгледа и са које стране долазити у Скадарлију, сазнајемо од репортера Јоване Јанковић.
За сам крај Устанка спремили смо Виц на блиц.
Ако желите нешто важно да нам саопштите, то можете да чините позивом на број телефона у студију 011-3249-202, а СМС број је 064-0202-200, и ту можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. На Твитеру нас можете наћи под надимком @ustanak202, мејл адреса је program202@gmail.com а наша званична Фејсбук страница је Radio Beograd 202 - 104,0 MHz. Добро нам дошли!

Водитељ: Круна Пинтарић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво