Сваштара

Двестадвојка и Лонг Плеј вас воде на дружење са "Антраксом"

Чланови чувеног америчког треш метал бенда жељно ишчекују фестивал у Крагујевцу и свој први наступ у Србији, а ви ћете имати прилику да освојите дружење са вашим омиљеним бендом. У "202 повода" разговарамо са бубњарем овог састава Чарлијем Бенантеом. Сазнаћемо које хитове ћемо имати прилику да чујемo у Крагујевцу, да ли је истина да се Антракс припрема на турнеју такозване велике четворке и како је бубњар реаговао када је сазнао да је њихова песма постала Хит недеље. Разговор води Ксенија Радовић.

Ранг листе са резултатима тестова за малу матуру су се појавиле на зидовима школа. Након истицања листа увек се јавља питање да ли је било неправилности и ако јесте, шта незадовољни могу да ураде поводом тога? Да ли је одређен рок за жалбе и како то учинити? О свему томе детаљније, колегиница Милица Ђилас.

Брза храна је врста оброка који се спремају за краће време и могу да се конзумирају "у ходу". Често је ова храна јефтинија од стандардне али је и лошијег квалитета па се још назива "смеће-храна". Да ли је брза храна настала под утицајем убрзања начина живота у модерном свету и да ли је могуће направити здравију алтернативу? У рубрици "Мода 202" колегиница Оливера Перић.

Овогодишње „Бојчинско културно лето" реализоваће се током јуна, јула и августа месеца, са 19 разноврсних програма, сваког викенда, који задовољавају најразличитије укусe публике. Манифестација већ има дугу традицију, од 2009. године. Приређује се у Прогару, у прелепом амбијенту Бојчинскe шумe, која је заштићено природно добро на чијем улазу је смештена отворена летња, наткривена сцена са 500 седећих места.

Да ли сте знали како се добија чоколадно млеко? Велики број Американаца сматра да се добија од крава браон боје. И док се на Западу муче са кравама у Бечу су решили да дресирају гавране да људима доносе парче сира у замену за хлеб. Да ли неко дресира и нас, сазнаћете у данашњој "Кваки 202" Драгутина Роквића.

Водитељ: Миодраг Стошић
Водитељ "202 повода": Ксенија Радовић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво