Ars, Artifex

Поново раде биоскопи на отвореном. Овог лета отворене су бројне летње филмске позорнице и данас вас упознајемо са њиховим репертоаром.

На платоу испред зграде Факултета драмских уметности, који ће студентима и широј јавности пружити могућност да бесплатно уживају у ретким филмовима под ведрим небом, летњи биоскоп званично је отворен пројекцијом домаћег петнаестоминутног филма "Излаз у случају опасности" Владимира Тагића, а пројекције ће бити одржаване у току целог лета. "Филмстрит" је манифестација која већ неколико година на различитим локацијама у Београду представља култна дела седме уметности, а у емисији сазнајемо шта чини овогодишњи репертоар.
Изложба Уроша Ђурића под називом "На продају" отворена је у галерији "Нешовић Фајн Артс". Реч је о радовима из периода 1997-2016. различитих техника и формата из циклуса који су већински обележили Ђурићево присуство на интернационалној ликовној сцени.
Кроз емисију води Јелена Кнежевић.

број коментара 0 пошаљи коментар
Ars, Artifex Ars, Artifex

Аутор:
Београд 202

Ars, artifex најављује, прати, коментарише ars/уметност и artifex/уметника. Брзо, кратко, критички - да будете у току. Емисију уређује Александра Гловацки. [ детаљније ]