Ars, Artifex

Шетњом кроз Улицу липа, јуче ујутро су у Новом Саду почеле Змајеве дечје игре, јубиларне, шездесете.

Чувари лепих речи у књигама и библиотекама, мали и велики глумци, музичари, плесачи - сви су они, на радост деце и њихових родитеља и старатеља, до недеље, 11. јуна, становници Новог Сада. Детаље садржаја овогодишњег програма сазнаћемо од Соње Тодоровић Шегрт.

Издавачка кућа Ренде сместила се са својом књижаром у Чумићевом сокачету. Са новим издањима и будућим плановима упознаће нас уредница Слађана Новаковић.

Светлана Младеновић препоручује најновији наслов код нас омиљеног аутора историјских романа, Амина Малуфа. Овога пута нам се обраћа из фотеље број 29, коју је наследио као новопримљени члан Француске академије. Кроз интригантно и вешто испричано штиво, Малуф истражује ко је све пре њега од француских бесмртника седео у тој фотељи, па тако четворовековна историја Француске бива истражена под насловом ''Фотеља на Сени''.

Кроз емисију води Љубица Крминац.

Ars, Artifex Ars, Artifex

Autor:
Београд 202

Ars, artifex најављује, прати, коментарише ars/уметност и artifex/уметника. Брзо, кратко, критички - да будете у току. Емисију уређује Александра Гловацки. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво