Сваштара

Ивица Илиев, спортски директор "Партизана" у 202 повода

Пре 18 месеци на место спортског директора ФК Партизан доведен је Ивица Илиев, човек кога много сматрају заслужним за освајање 27. шампионске титуле овог клуба. Од доласка на ову позицију Илиев је у клуб довео врхунске играче попут Леонарда, Евертона и Ђурђевића, док је на тренерску клупу враћен Марко Николић. Има ли Илиев времена да ужива у заслуженом тријумфу, како теку припреме за финале Купа против Црвене звезде и да ли се спрема за прелазни рок - само су нека од питања која ће му поставити колега Милован Вукићевић.

Наташа Ковачевић је може се рећи много више од обичне спортисткиње. Као млади таленат опробала се у скоро свим јуниорским селекцијама, на позицији крила. Током тог дела каријере играла је за Партизан, Вождовац као и Црвену звезду. Тешка несрећа 2013. године је прекинула њену каријеру али само на кратко јер се убрзо вратила на терен а потом постала председник клуба Црвена звезда. Данас је заслужено срећемо у рубрици "Много смо најјачи".

Удружење "Чика Боца" организује по пети пут бесплатни камп за децу лечену од рака, под називом "Ми можемо све". Камп је намењен за сву децу узраста од 7 до 17 година која су имала искуства са онолошким лечењем и има идеју да им током лета обезбеди услове за дружење где ће се едуковати и радити на увећавању самопоуздања. Камп траје 10 дана и обухватиће бројне психолошке, креативне, драмске радионице као и активности на отвореном.

Један од најутицајнијих индустријал метал бендова свих времена, "Ministry", наступиће 4. јуна у Београду. Бенд, за који се сматра да је представља мост између алтернативног рока и панка, са једне стране и новог индустријал метал звука, са друге, наступиће у клубу "Барутана". Последњи студијски албум избацили су 2013. године, док је београдска публика имала прилике да их види последњи пут 2008. године на Егзиту. Продаја карата за 4. јун је увелико у току.

Јести све а мршавити - бајка или реална могућност? Живимо у времену када нас часописи обасипају дијетама које нуде чуда, док нас реалност често враћа на земљу. Колегиница Дејана Јочовић вам у рубрици "Да си жив и здрав"прича о компромисној варијанти где је могуће да, уз свакодневно вежбање, једете од свега по мало.

Водитељ: Миодраг Стошић
Водитељ 202 повода: Миња Вукићевић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво