Визија

Регионални фестивал едукативног карактера Накултивиши се!, који организују млади жељни културе, одржаће се по други пут у Београду 27. и 28. маја у Дорћол Плацу, под слоганом Све је у реду.

И овог пролећа млади окупљени око овог Фестивала се на њима својствен начин буне против некултуре и полемишу о темама које културу значе. Идеја фестивала јесте да се отворе нове теме о процесу стварања уметности, као и да се дође до нових одговора и решења како одржати културу као саставни део заједнице. У току трајања фестивала млади из Србије, Хрватске, Босне и Херцеговине, Црне Горе и Македоније, као и млади и сви они који се тако осећају, имаће прилике да учествују у едукативним радионицама и предавањима најпризнатијих регионалних представника из света културе и уметности.
О свему томе, а у жељи да бодри храбре искораке ових младих људи, са Тамаром Повић, чланом организационог тима Фестивала, разговара Јелена Кнежевић.
Визија Визија

Autor:
Београд 202

Социо-културолошки магазин, који прати савремене друштвене феномене. Емисију уређују мр Љубица Крминац (култура) и Александра Гловацки (уметност). [ детаљније ]

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се