Сваштара

После недавне премијере нове песме „Welcome To The Show“ на таласу Београда 202, Никола Чутурило Чутура је поново одлучио да будете први који ће чути још један његов новитет.

У 202 повода ће ексклузивно, први пут јавности представити свој нови сингл под називом „Добар дан". Чућете и како теку припреме за нови албум, када ће бити у продаји и где су планирани концерти.
Са лепшим временом почиње и сезона оријентиринга. Наш гласник Јована Јанковић ће проверити колико су београдске шуме Кошутњак, Топчидер и Звездара богати тим, за многе непознатим, али веома занимљивим језиком.
Ако се бавите фотографијом, ево прилике да учествујете на конкурсу. Викимедија Србије, у сарадњи са Заводом за заштиту природе и уз подршку Туристичке организације Србије, организује нови круг фото конкурса „Вики воли Земљу". Такмичење траје до 31. маја са циљем прикупљања слободних фотографија заштићених природних добара широм Србије.
У рубрици „Господо, амбасадор Србије" говори дерматовенеролог Радмила Милачић. Следећи породичну традицију определила се за медицину, а усваршавала се на многим светски познатим универзитетима. Докторском дисертацијом је успела да докаже везу између уметности 16. и 17. века и медицине, односно дерматологије.
Колико пута сте обишли Калемегдан уздуж и попреко? Ипак, јесте ли обратили пажњу на све табле, знаменитости и занимљивости? Ана Рајлић из Београдске тврђаве је за „Топ по топ" издвојила неколико посебности које можда нисте знали о једној од најпосећенијих туристичких дестинација у главном граду.
У модерном друштву оптерећење годинама је израженије него икада. Велики број људи се препусти времену, суду окружења и утицају друштва, верујући да више ништа битно не може да промени. Оливера Перић се овом појавом бави у „Моди 202". Да ли су године само број или временом заправо само добијамо на квалитету живота и размишљања?

Водитељ: Весна Парезановић Алексић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво