Породична састајања - увек недељом

Недељом, када се и даље најчешће буде код куће уз породицу или се обилазе пријатељи, ми смо ту, као со и бибер домаћој супи; невидљиви другари који желе да вам буде пријатније. Зато делимо са вама лепе приче.

Рецепт за један несвакидашњи и заборављени недељни ручак звучи нам као нешто што би наручио јунак неког цртаног филма - препелице у сосу од вргања! Писац и драматург Владислава Војновић дала нам је „сценарио" за ово јело.

Да су један и један заправо - један, то нам доказује селотејп. Овај мали помоћник у кући, школи, канцеларији, који спаја растављене, биће представљен у рубрици „Лична карта".
О добрим и племенитим људима причамо у свакој емисији, а врло радо вас упознајемо са овонедељним „Ликом недеље" - Ана Бјелобрк Јовић, испред београдског паба који организује друштвене игре знања - ПабКвиз. Они су направили хуманитарни квиз у Миксеру, и уз знање и забаву помогли и сакупили своту новца за Клинику на Звездари.
Други сат емисије, биће у знаку игре, мозгања, поклона и забаве! Нове загонетке и питања за квиз „Радио геније" су спремна, а ако желите да проверите и тренирате зупчанике у глави, пријавите се! СМС 064/0 202 200, 011/3249 202 и program@gmail.com! Они који тачно одговоре на питања освајају поклоне, али и оправдање да се хвале колико су паметни.

Водитељи: Милош Поповић и Круна Пинтарић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво