Сваштара

После дужег времена, Никола Чутурило Чутура ће 1. априла са својим бендом одржати целовечерњи концерт, овога пута у београдском клубу „Електропионир“.

Поред извођења добро познатих песама, том приликом ће публици премијерно представити нови сингл "Welcome to the show" са новог албума чије је снимање у току. У 202 повода ћемо питати Чутуру како тече припрема новог издања, какву тематику и звук можемо да очекујемо и хоће ли публика из других градова бити у прилици да га чује уживо на концертима.
Наш гласник Петар Протић ће се јавити са Сајма меда у Раковици, који ће трајати до 9. априла. Регистровани пољопривредни произвођачи су изложили мед и производе од меда: полен, млеч, прополис, мед са додацима лековитих трава, медењаке, као и разне креме и мелеме, производе од ароније, као и друге природне препарате. Од искусних пчелара посетиоци могу да добију и савете о употреби меда.
Један од највећих музичких фестивала у региону, Lovefest, под слоганом „Next Level", доживеће своје 11. издање у Врњачкој Бањи од 3. до 6. августа. На четири бине наступиће више од 200 извођача, а организатори кажу да ће неки од најтраженијих бити право изненађење. Распитаћемо се која имена су већ позната, која у најави и како на време обезбедити смештај и место на фестивалу.
Своја животна и спортска искуства са нама ће поделити Драгана Пешић, бивша рукометашица. За репрезентацију је наступала на Олимпијским играма 1988. и на Светском првенству 1990. године, када смо освојили сребрну медаљу. Драгана има и злато са Медитеранских игара 1991. Добитница је националног признања Републике Србије, а све медаље освојене током каријере је поклонила Хуманитарном фонду Нови Београд.
Милена Милићевић ће у рубрици „Да си жив и здрав" помоћи онима који имају проблем са знојењем или не желе да користе вештачке препарате. Рећи ће вам како у кућним условима да направите природан и нешкодљив дезодоранс у облику витаминске соде, спреја или креме.
Пролеће - за многе радост, за њега још једна прилика за духовита и саркастична опажања. Миодраг Стошић у „Великом бљаку" са своје тачке гледишта коментарише најлепше годишње доба и актуелна дешавања у свакодневном животу.

 

Водитељ: Весна Парезановић Алексић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи