Устанак

Током јутра важне информације за успешан почетак дана а које ћемо прошарати ведром музиком за буђење.

Цртица 202 овог јутра говори о нашим навикама и наравима.

Време, спорт, сервисне информације, графити, вести из земље и света, прелиставање новина, биопрогноза и курс динара - све је ту, спремно да вам буде од користи пре него ли изађете напоље.
У рубрици Много смо најјачи чућемо причу наше џудисткиње Маре Ковачевић. Она је била учесница Олимпијских игара у Сиднеју. На европском првенству 2001. године у Паризу освојила је бронзану медаљу, као и на Светском првенству 2003. године у Осаки. На Медитеранским играма 1997. и 2001. освојила је бронзане медаље. Олимпијски комитет Србије прогласио ју је најбољом спортисткињом за 2002. годину.

Хиљаду и један траг Данке Стојиљковић представиће нам песму Милкина кућа на крају. Ову прелепу песму препознајемо по равничарским мелодијским мотивима и стиховима:

Милкина кућа на крају.
Око њене куће пси лају.
Та нека их, нека, нек' лају,
они моју Милку чувају.

Слађана Савић ће се потрудити да одговори на питање Слушаoца репортера Срђанa из Старе Пазове које гласи: Да ли мушкарци могу да узму боловање када им је жена трудна или се тек породила?

Квака Драгутина Роквића овога јутра из сатиричног угла осликава стварност коју живимо, како знамо и умемо.

Ове године по други пут Градска општина Земун организује бесплатни програм припремне наставе, са циљем да се ученицима помогне у остваривању што бољих резултата на пријемном испиту и упису у жељене средње школе. Програм обухвата припремну наставу из српског језика и математике. Опширније о томе Гласник 202, Јована Јанковић.

За сам крај емисије спремили смо Виц на блиц.

Ако желите нешто битно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@ustanak202, @beograd202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202 - zvanična stranica) а онда нам се и на тај начин обратите. Ми бележимо све што нам јавите, а објављујемо оно што је корисно за све који слушају Устанак 202.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво