Сваштара

Конгресни туризам нова прилика Београда - тако бар говори интересовање учесника Међународног сајма југоисточне Европе за конгресни туризам и подстицајна путовања, који је одржан у Љубљани прошле недеље.

Само током првог дана Туристичка организација Београда је реализовала преко 30 састанака - интересовали су се организатори конгреса из Велике Британије, Италије, Немачке, Русије, Хонг Конга. Тим поводом разговараћемо са представницом Туристичке организације Београда, од 12 сати.

Други део зимског распуста, почиње 28. јануара и биће прилика да се основци и средњошколци укључе у неки од атрактивних програма које и ове године организује градски Секретаријат за спорт и омладину. Бесплатно, уз ђачку књижицу, моћи ће да се баве кошарком, пливањем, рукометом, иконописима и ручним радовима... како ће ти програми изгледати на Вождовцу - пренеће нам наш репортер - Милица Ђилас.
О ружним навикама говориће Милена Милићевић, а на свој начин, Миодраг Стошић ће објаснити детоксикацију.
У редовној рубрици Много смо најјачи, чућете Данила Анђушића, тренутно кошаркаша руске ПАРМЕ, који је кошарком почео да се бави у Хемофарму, био у Партизану, играо за Виртус Болоњу, шпански Ваљадолид и Билбао - а тек му је 25.

Најсвежије и најважније вести из земље и региона, као и културе, спорта и музике и добра музика - и данас су саставни део наше емисије.

Водитељка: Душица Мијатовић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво