СуперНова Сваштара - како сте дочекали СуперНову

Данашња емисија ће проћи у празничном расположењу.

Пре свега Вам желимо срећну и успешну Нову 2017. и добродошлицу у прву овогодишњу Сваштару. Надамо се да сте се лепо провели на дочеку у друштву драгих људи и да сте спремни за нова дружења са нама.

У 202 повода ћете чути како је у Србији дочекана Нова година. Јесу ли најпосећенији били тргови, ресторани и клубови, или је код куће било најлепше? Извесно је највише било пољубаца, па смо се распитали колико су они важни и како утичу на нас. Празничну слику из центра Београда ће дочарати наш гласник, а честитке за срећу и успех стижу и у рубрици „Велики бљак". Први „мнооогоо најјачи" саговорник у Новој години биће нам ватерполиста Стефан Митровић, који је са нашом репрезентацијом освојио бројна одличја.

Шта то беше снежна Нова година или "бели Божић"? Још једна Нова година у Србији пролази скоро без снега па се питамо да ли снежне радости све више постају ствар прошлости? Сећате ли се свог најлепшег доживљаја снега? Чекамо ваше а слушаћемо и неке занимљиве "снежне приче", рецимо када је Thiago Ferreira, Бразилац који живи у Србији први пут видео снег и зашто га је доживео као чудо невиђено.

Водитељ СуперНове Сваштаре: Весна Парезановић Алексић
202 повода: Милица Ђилас
Уредник и водитељ (14.00-16.00): Ивана Весић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво