Просто к'о пасуљ

Наша прва жеља за вас у Новој години је да вам буде – проста к’о пасуљ! А понудићемо и неколико савета за добар старт следеће, али и за поздрав овој години.

Заједно ћемо размислити о најбољим, најглупљим, али и најкориснијим саветима које смо чули и успели нешто с њима у 2016. години. Присетићемо се оних препорука које сте највише тражили да чујете у емисији, а ви ћете нам рећи шта је то што је за вас био најбољи савет у претходних 365 дана. 
Поподне последњег дана у години је и последњи тренутак да се паметно припремимо за славље те вечери - ако већ не поштујемо савет да не претерујемо у јелу и пићу, па се омакне, наоружаћемо вас саветима како да олакшате лош осећај након преједања, али и превише пића. Ситни савети за велике почетке, то је оно што буде као последњи литар бензина надомак куће, а ми ћемо вам тако дати ветрић у леђа, можда и за ону фразу, прву у Новој години: „Од понедељка ћу"!

Водитељ: Круна Пинтарић

Просто к'о пасуљ Просто к'о пасуљ

Autor:
Београд 202

Мали савети – велика помоћ! То би укратко могао да буде мото емисије „Просто ко пасуљ“ у којој водитељи уз помоћ слушалаца помажу у решавању најједноставнијих проблема (од практичних савета, када су у питању ситне кућне поправке, преко проблема са администрацијом, па све до кулинарских вештина). [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара