Устанак

Током јутра чућете информације од значаја за све који нас ослушкују проткане ведром музиком за расањивање.

Цртица 202 овог јутра указује на новине које су у вези са листама чекања на заказане прегледе.

Ту су и вести из земље и света или СТОП ТЕЛЕКС 202, затим Сервис 202, спoртске вести као и домаћа штампа из које ћемо издвојити један занимљив текст.

У рубрици "Много смо најјачи" представиће се наш стрелац Дамир Микец, освајач златне медаље на завршном турниру Светског купа у Болоњи.

Минивал или - графити доносе духовите мисли слушалаца емисије "Облак у бермудама" која слави четврт века трајања.

Хиљаду и један траг Данке Стојиљковић представиће нам песму "Покрај пута родила јабука". Ова песма пева се широм Балкана иако се сматра да је настала на подручју Босне, тамо где се пева душом и срцем.

Какво је време, а како на путевима, колико вреди динар, каква је биопрогноза, питања су на која ћемо током јутра потражити одговор.

Квака Драгутина Роквића примећује овога јутра да је једна америчка породица регистровала храну која није од меса или млека а ипак личи. Наши трговци нас одавно региструју као купце праве хране која то није и купце који то заправо и нису. Компликовано, а опет једноставно.

Лутајући репортер, обилази Београд задржавајући се на Славији где су недавно почели припремни радови на реконструкцији трга који годинама представља велики изазов за пешаке и возаче.

На питање слушаоца Јовице из Ниша да ли је све легално када у сезони новогодишњих и божићних празника крену колективна фотографисања деце по вртићима одговор је припремила Слађана Савић

За сам крај емисије спремили смо Виц на блиц.

Ако желите нешто битно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com. Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@ustanak202, @beograd202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202 - zvanična stranica) а онда нам се и на тај начин обратите. Ми бележимо све што нам јавите, а објављујемо оно што је корисно за све који слушају Устанак 202.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво