Сваштара

Колико чувамо шуме?

Данас о томе разговарамо са Борисом Ивановићем, мастер-инжињером шумарства, запосленом у Сектору за шумарство и заштиту животне средине, Генералне дирекције ЈП "Србијашуме". Прекомерна сеча шума и нове болести шумске вегетације су теме којима се друштво обично бави сувише касно. Да ли Србија на прави начин чува "плућа своје земље", какве су навике грађана ка зеленим површинама и још много тога покушаће да сазна колегиница Ксенија Радовић.

Да ли ваша деца воле класику? Београдска филхармонија до 28. октобра дочекује децу предшколског узраста и нуди низ концерата, свакога радног дана од 10 и 12 сати, у филхармонијској сали. Наше најмлађе дочекаће диригент Александар Којић и глумица - наратор Владислава Ђорђевић и увешће их у програм под називом "Здраво, ми смо оркестар".

Други по реду "Фестивал инрегрисаних комуникација - КАКТУС 2016" одржава се 27. и 28.октобра, у Београду. Портал "Маркетинг мрежа", оснивач фестивала, припремио је награде власницима најбољих идејних решења на пољу комуникација, затим неколико предавања и радионице стручњака из Европе, као и журку за крај фестивала.

Ако је мезотерапија медицина будућности, онда је Др Јана Батсилау већ стигла тамо и спремна је да и нас поведе са собом. Након докторирања у Београду, већ у 32. години живота, отиснула се у Париз где почиње усавршавање на пољу мезотерапије, естетске конзервативне (неоперативне) и антиејџинг медицине. Живи и ради у Атини и Београду и прави је амбасадор наше земље.

Водитељ: Миодраг Стошић
Водитељ 202 повода: Ксенија Радовић

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара