Сваштара

Вест да ће група Поинт Бланк одржати два опроштајна концерта, која се пре три године појавила у медијима, растужила је истинске љубитеље блуза и поштоваоце рада овог бенда. Они који су веровали да то ипак није крај, били су у праву.

Крајем прошле године, Поинт Бланк је објавио свој десети албум „Гитарологија - Повратак коренима". И то какав! На издању је петнаест нових песама Драгољуба Црнчевића Црнкета, урађених у две верзије уз учешће више од двадесет гитариста и певача/аутора из региона. Следи концертна промоција „Гитарологије" у Дому омладине Београда, 4. октобра. Ко је од гостујућих музичара потврдио учешће и можемо ли да очекујемо још неки концерт, чућемо од Црнкета у 202 повода.
Догађај посвећен популаризацији науке и учењу кроз забаву, Ноћ истраживача, биће одржана 30. септембра у више од 250 градова. Од наших гласника ћете чути где можете да упознате истраживаче и разговарате са њима, присуствујете занимљивим експериментима, учествујете у научним квизовима и играма, забавите се и проширите своје знање.
Најавићемо Фестивал ромске културе и активизма, који ће бити одржан 30. септембра и 1. октобра у Београду, уз бројне филмове, изложбе, концерте и дискусије о животу Рома.
Наша драга колегиница, Александра Вукићевић, новинарка која је 18 година радила у 202-јци, а сада је аутор емисије „Еколошки чекајући ветар" на Другом програму Радио Београда, представиће листу ствари које је највише нервирају. Уз захвалност, позабавићемо се детаљније управо том речју. Да ли је то само љубазност, или пречица до срећнијег живота и начин да свакодневно будемо испуњенији и радоснији.

Водитељ: Весна Парезановић Алексић.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи