Устанак

И овог јутра заједно на 202!

Иако многи сматрају да Срби нису баш највреднији народ, неретко им се деси "вредноћа" која превазилази оквире очекиваног - и о томе управо говори цртица којом започињемо јутро. Песма која ће обележити рубрику "1001 траг" је "Шта је живот кад се мрети мора", коју изводи Предраг Живковић Тозовац, а уз најновије спортске информације чућемо и нашег познатог одбојкаша Жељка Танасковића, у рубрици "Много смо најјачи".

У рубрици "Квака" Драгутин Роквић каже: "На листи најпродаванијих производа у нашим продавницама нема млека нити воћа, али има пива, кафе и флаширане воде... Ово ипак не угрожава наше потомство... Јер деца осећају да је лепо са кевом попити кафу; савршено схватају да ће и они чим мало порасту - као и ћале, да пију млеко од јелена; а већ знају да је вода најбоља ујутру, ако сте синоћ претерали с млеком..." А кога занима да чује које су то три групе на које се могу поделити мушкарци, сазнаће ако буде слушао седам графита за ваш први јутарњи осмех у рубрици "Добро јутро!"

Одговор на питање ко је дао за право локалној самоуправи да затвори део пута на улазу у Смедеревску Паланку, за потребе овогодишњег вашара, даје новинарка Слађана Савић. Наш репортер Душан Јањић ће овог јутра истраживати како се Београд уклапа у светске трендове у туризму! Уз вести из културе, чекају вас и три сегмента сервисних информација из целе Србије. Позивамо вас да нам и ви јавите неку вест која би могла да буде значајна и другима - телефоном 011-3249-202, или на СМС 064-0202-200 (по цени обичне поруке), или мејлом на program202@gmail.com.

Водитељ: Владимир Тодоровић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи