Просто к'o пасуљ

Данас је субота. Уколико сте синоћ били у проводу а данас радите вероватно вам није било лако да устанете из прве. Ми вам стога данас нудимо савете како да сигурно устанете на време.

Многи у полушали кажу да је кафа пети елемент без кога универзум не би функционисао. У овом издању наше емисије ми вам отркивамо да постоји неколико алтернатива вашем омиљеном напитку. Дакле, шта све може да замени кафу?

Често се догоди да се наша пегла запрља а да баш у том тренутку немамо хемијска средства потребна да се она очисти. Но, немојте пре времена да бацате пеглу јер се решења налазе у вашем фрижидеру. Како домаћим намирницама очистити тврдокорне мрље са пегле?

Да ли сте некада имали толико лошу фризуру да су вас питали - Да ли си се сам шишао? Уколико знате како, и самостално шишање може да буде итекако успешно.

Много пута се догоди да ни не приметите да вам је нестало прашка за прање. Ми вас данас саветујемо како да тај прашак направите у домаћој радиности.

Да ли има неког ко не воли коње? Но, љупкост коња не гарантује да ће сусрет проћи савршено. Зато вам дајемо неколико основних савета како да коњу приђете на најмирнији начин.

Водитељ: Миодраг Стошић
Просто к'о пасуљ Просто к'о пасуљ

Autor:
Београд 202

Мали савети – велика помоћ! То би укратко могао да буде мото емисије „Просто ко пасуљ“ у којој водитељи уз помоћ слушалаца помажу у решавању најједноставнијих проблема (од практичних савета, када су у питању ситне кућне поправке, преко проблема са администрацијом, па све до кулинарских вештина). [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво