Устанак

Нека ова недеља, од раног јутра почне ведро и уз појачану дозу оптимизма. Лепа музика, добре приче и одлично расположење - то је наш рецепт за почетак новог, нерадног дана.

Прво ћемо вам пожелети "Добро јутро", сазнаћемо одмах како је напољу, па чути спортске вести и графите из "Облака у бермудама".

Хиљаду и један траг Данке Стојиљковић овога јутра разнежиће љубитеље добре песме. Чућемо песму "Сјај месече, вечерас".

Ту су и свеже информације из земље и света "СТОП ТЕЛЕКС 202", затим "Сервис 202" и корисне информације из многих градова Србије, као и домаћа штампа из које ћемо, по обичају, издвојити један текст.

Како је на путевима, каква је биопрогноза, какво нас време очекује у наредних седам дана, питања су на која ћемо унапред припремити одговоре. Очекује нас још један талас нестабилног времена, па ћемо тим поводом консултовати метеорологе шта нам је чинити.
Да си жив и здрав и Мода, рубрике су које ћемо слушати током јутра. Исхрана и мода током лета, има ли промене у односу на прошла времена? Ту је и "Велики бљак".

За сам крај емисије спремили смо Виц на блиц.

Ако желите да нам се јавите, или имате нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Мејл адреса је program202@gmail.com a за твитераше и фејсбуковце ту су наше официјелне стране. Лако ћете их пронаћи, укуцајте само @ustanak202 или @beograd202 за твитер, или Радио Београд 202 за Фејсбук.

Бележићемо све што нам јавите, а објавити све оно што је корисно за све.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво