Просто к'о пасуљ

Многи од нас имају код куће акваријуме. Ипак, да ли знамо како се они најбоље и најбрже чисте? Како то урадити а не нашкодити нашим омиљеним кућним љубимцима, о томе причамо у данашњем издању емисије "Просто ко пасуљ".

Такође, обратићемо пажњу и на станишта других љубимаца попут кутија и тераријума. Како да у њима спустимо температуру током врелих летњих дана?

Они који не могу на море а и базен им је далеко, често набаве кућну верзију базена. Данас вам указујемо на све оне проблеме који могу да се јаве са кућним базенима и како да од њих спречите своје најмлађе.

Упућујемо вас на то које намирнице не би требало да једете пре одласка на пливање.

Такође, постоје намирнице за које сте били убеђени да су здраве али оне у ствари нису. О којим намирницама је реч?

Има ли већег проблема од поквареног рајсфешлуса? Некада заиста нема па вас зато саветујемо како да га доведете у ред за само неколико минута.

Сви волимо селфије али нам се често деси да телефон упадне у воду. Да ли је његов век тада завршен или постоји шанса за васкрсење?

Водитељ: Миодраг Стошић
Просто к'о пасуљ Просто к'о пасуљ

Autor:
Београд 202

Мали савети – велика помоћ! То би укратко могао да буде мото емисије „Просто ко пасуљ“ у којој водитељи уз помоћ слушалаца помажу у решавању најједноставнијих проблема (од практичних савета, када су у питању ситне кућне поправке, преко проблема са администрацијом, па све до кулинарских вештина). [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво