Сваштара

Годишњица Хита недеље коју ћемо обележити директним преносом и видео стримингом на званичној Фејсбук страници Програма, имаће својих „5 минута“ и у данашњој Сваштари: Олга Кепчија, уредница Хита недеље ће у рубрици Топ по топ – представити 100 апсолутних шампиона Хита недеље.

Музика ће нам бити и повод за разговор са Ђулетом из Ван Гога, као и посету овогодишњем, 9. по реду - јапанизму - манифестацији која окупља заинтересоване за поп-културу Јапана. Тема данашњег сусрета је - поп музика у Јапану.
Преко граница ће нас повести и Аја Јунг, наша данашња амбасадорка, као и Ксенија Радовић, репортер која ће посетити највећи научни скуп роботике, икад одржан у Србији.

За оне са мањим али финијим амбицијама - идемо у шопинг: Оливера Перић је истраживала колико је куповање добро за психичко здравље!

Сазнаћете и како је дошло до тога да један наш уметник признат у свету и ђаци једне гимназије који много воле математику заједно осликају мурал и каква је уопште веза између математике и ликовне уметности а сазнаћете и зашто не би требало да пропустите Bike Weekend у Панчеву.

Водитељи, Милош Поповић и Ивана Весић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво