Устанак

Поново ради понтон до Лида. Ко је надлежан за постављање сигнализације на ауто-путу Београд-Ниш? Универзитет Џон Незбит оснива Међународну докторску школу. О свему томе током јутра од 6 до 9 сати у Устанку 202.

Цртица 202 овог јутра говори о поклањању.

Минивал или - графити доносе духовите мисли слушалаца Облака у бермудама, а ту су и спортске вести.

Хиљаду и један траг Данке Стојиљковић представиће музичко дело Мирољуба Аранђеловића Кемиша које је у своје време било оспораванo због, наводно, ласцивног текста. Реч је о песми Опило нас вино, коју пева Мерима Његомир, и о стиховима "опило нас вино, румено и бело, тебе моје усне, мене твоје тело". Иначе, ово је био први комерцијални успех певачице за коју су многи тада тврдили да никада неће продати више од 50 хиљада плоча. Међутим, нису били у праву. Овом песмом Мерима је постигла огромну популарност широм некадашње Југославије.

Ту су и актуелне информације или СТОП ТЕЛЕКС 202, затим Сервис 202, као и домаћа штампа из које ћемо издвојити један текст.

Какво је време, а како на путевима, каква је биопрогноза, питања су на која ћемо током јутра потражити одговоре.
Гласник 202 биће Ксенија Радовић која ће прећи преко управо постављеног понтонског моста који нам олакшава одлазак на плажу Лидо.

На питање слушалаца, ко је одговоран за постављање саобраћајне сигнализације на ауто-путу Београд-Ниш, односно Београд-Шид, одговориће Душан Јањић.

Универзитет Џон Незбит представиће данас у подне нову Међународну докторску школу јединствену у овом делу Европе. О томе ће нам говорити Слободан Пајовић, ректор овог универзитета.

То није све.

За сам крај емисије спремили смо Виц на блиц.

Ако желите нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com

Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@beograd202, @ustanak202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202).

Ми бележимо све што нам јавите, а објављујемо оно што је корисно за све који слушају Устанак 202.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво