Породична састајања - увек недељом

Емисија за целу породицу која пружа могућност да се све генерације недељом у подне нађу на окупу и да уз „Породична састајања – увек недељом“ пронађу заједничке теме, понешто сазнају, забаве се... а ако учествују у квизу и да зараде награде.

У овој емисији иначе имамо много победника, у различитим дисциплинама, кулинарства, знања, хуманости, а ову последњу, титулу Хероја недеље, доделили смо Ани Којић. Она је покренула акцију „Банка хране за псе". Захваљујући њеној идеји и труду уз још волонтера, мачке и пси на улици сити су, вољенији и срећнији. Причу о њима чућете у рубрици „Лик недеље".
Рецепт за ручак, овог пута биће нешто што баш подсећа на породична окупљања, укусна кувана јела, чија лагана припрема даје места за укусан разговор „на тихој ватри", баш какво је и ово јело - мађарски перкелт. Глумац Борис Исаковић испричаће нам како он прави перкелт, ког многи мешају са гулашем, али зналци препознају разлику.
Рубрика „Лична карта" причаће такође о храни, али неће понудити рецепт, већ мали час о сендвичу - толико свакодневна ствар, али ће нас ипак заинтригирати његов настанак, заблуде и чињенице, и развој кроз векове дугу историју питања - чиме испунити простор између две кришке хлеба?
Други сат емисије, биће у знаку игре, мозгања, поклона и забаве! Нове загонетке и питања за квиз „Радио геније" су спремна, а ако желите да проверите и тренирате зупчанике у глави, пријавите се! СМС 064/0 202 200, 011/3249 202 и program202@gmail.com! Они који тачно одговоре на питања, освајају поклоне, али и оправдање да се хвале колико су паметни.

Водитељи: Милош Поповић и Круна Пинтарић

Породична састајања - увек недељом Породична састајања - увек недељом

Autor:
Београд 202

Емисија за целу породицу која пружа могућност да се све генерације недељом у подне нађу на окупу и да уз „Породична састајања – увек недељом“ пронађу заједничке теме, понешто сазнају, забаве се... а ако учествују у квизу и да зараде вредне награде. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво