Кажи драгичка

У госте нам долази један од најбољих српских, али и светских гитариста, Борислав (Борко) Митић! Овај несвакидашњи аутор стиже право из Монтреала, где живи, и најавиће концерт који је заказан за 4. јун у музичкој кући Метрополис.

Биће речи о његовој изузетној богатој музичкој каријери, сарадњи са бројним музичарима, од којих су многи познате светске звезде. Митић је први гитариста са ових простора који је уврштен у ренемирану „Encyclopaedia Metallum". Када се његово име помене у свету - скида се капа јер је реч, по мишљењу критичара, о правом виртуозу метал-гитаре. Али и на простору Балкана, сматран је пиониром виртуозне, инструменталне, неокласичне гитарске рок музике. Оно што он ради најприближније је чувеном Сатрианију, са којим га често пореде. Иначе, издаје за легендарног америчког издавача „Shrapnel Records" који су познати по откривању и издавању елитних гитарских талената као Yngwie Malmsteen, Paul Gilbert, Greg Howe, Jason Becker и многих других. На албуму „Electric Goddess" Митић је свирао са чувеним Jeremy Colson-ом, бубњарем Billy Idol-a.

Сем тога, причаћемо и о MasterClass-у који ће Борко ускоро одржати у Београду. Спремите се за сат времена веома, веома, веома добре гитаре!

Водитељ, Петар Протић.

Кажи драгичка Кажи драгичка

Autor:
Београд 202

Погодите ко нам је вечерас дошао у госте?!! Свако вече, од поноћи на Двестадвојци у емисији Кажи драгичка гост изненађења! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво