Устанак

Суботње јутро провешћемо уз теме које су биле актуелне претходне седмице.

Пратимо ритам јутра и слушамо заједно музику за разбуђивање. То је најпријатније уз графите из Облака у бермудама у јутарњем Минивалу.

Хиљаду и један траг Данке Стојиљковић ове суботе доноси приказ Завичајне песме Радише Урошевића, истакнутог интерпретатора народне музике.

Пратићемо и актуелне информације из земље и света или СТОП ТЕЛЕКС 202. За ваше лакше функционисање, ту је СЕРВИС 202, затим домаћа штампа из које ћемо издвојити један занимљив текст и актуелности из културног и спортског живота.

Успут ћемо сазнавати: Какво је време, а како је на путевима, каква је биопрогноза, прогноза времена за наредне дане и курс динара током викенда.

Драгутин Роквић у рубрици Квака на духовит начин примећује да је број оних који су нас напустили једнак броју функционера а који се иначе никако не мења.

Ту су и рубрике Много смо најјачи где ће се представити тренер Партизанових фудбалера Иван Томић и Прича о моди Оље Перић која овога пута говори о фолирању међу нама.

Незаобилазно "Пази, свира се" ове суботе захваљујући колеги Влади Тодоровићу помоћи ће вам да лакше одлучите ком музичком догађају би у Србији или региону могли лично да присуствујете.

За сам крај - Виц на блиц. Да се слатко насмејете, не треба више од петнаестак секунди колико траје ова рубрика.

Ако желите да нам се јавите, или имате нешто важно да нам саопштите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Мејл адреса је program202@gmail.com a за твитераше и фејсбуковце ту су наше официјелне стране. Лако ћете их пронаћи, укуцајте само @ustanak202 или @beograd202 за твитер, или Радио Београд 202 за Фејсбук. Ми бележимо све што нам јавите, а објављујемо само оно што је корисно за све који нас слушају.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи