Породична састајања - увек недељом

Емисија за целу породицу која пружа могућност да се све генерације недељом у подне нађу на окупу и да уз „Породична састајања – увек недељом“ пронађу заједничке теме, понешто сазнају, забаве се, а ако учествују у квизу и да зараде титулу Радио генија.

Рецепт дана је за вас припремио уметник и фотограф Ерол Чокаловић Шехић. Последњих двадесет година живео је у Београду, Сарајеву, Барселони, Бриселу и Женеви и открио нам је како да спремимо један швајцарски специјалитет.
Сазнаћемо и како је настао лак за нокте.
Херој недеље је Марина Адамовић. Иако и сама болује од мултипле склерозе, одлучила је да помогне другима којима су потребна средства за лечење. Свакога дана је на улицама Ниша и сакупља добровољне прилоге како суграђани не би морали да иду сами до банке. Тако је хумана Марина постала, како сама каже, ''покретна банка за хуманитарне прилоге''. Сазнаћемо и како је настао лак за нокте.                   У другом сату вас очекује квиз. Уколико тачно одговорите на мозгалицу коју вам поставимо можете постати РАДИО ГЕНИЈЕ. Очекујемо ваше пријаве на 011/ 3249 202.
Ваши домаћини су Миодраг Стошић и Ксенија Радовић.
Породична састајања - увек недељом Породична састајања - увек недељом

Autor:
Београд 202

Емисија за целу породицу која пружа могућност да се све генерације недељом у подне нађу на окупу и да уз „Породична састајања – увек недељом“ пронађу заједничке теме, понешто сазнају, забаве се... а ако учествују у квизу и да зараде вредне награде. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи