Индекс 202

Студенти на двестадвојци.

Понедељак је дан за културу. У рубрици ‘'Флајер'' делимо флајере за важне студентске догађаје. ‘'Монокл'' је наше критичко стакло којим прегледамо филмски, позоришни и књижевни домен студентске стварности. У студију се дружимо са ‘'Студентом у фокусу'' који већ има резултате на пољу уметности. ‘'Рехаб'' је репортажа којом вас информишемо шта се дешава са урушеним просторима од културног значаја за студенте и посећујемо оне просторе који се рехабилитују. Доводимо представнике важних студентских институција у ‘'Парк'' где на свежем ваздуху купимо свеже информације.


Уторком смо на универзитетима. Редовно припремамо ‘'Водич'' за студенте, а ‘'Заштитник права студената'' подсећа на права и могућности у односу на професоре и наставу. Рубрика УПС (Удружени подухвати студената) намењена је представљању колега које су креирале битан пројекат заједничким снагама. У ‘'Аули'' факултета долази до посебних интеракција између студената и професора па је то идеално место да они пробију конвенције. ‘'Лутајући студент'', репортер који је увек тамо где не треба, труди се да редовно инспекторише и посећује студентске центре, све у покушају да их затекне у нераду.


Среда је намењена друштвеним збивањима. Бавимо се темема које су на ‘'Маргини'' студентског живота. У рубрици ‘'Водитељ vs родитељ'' две генерације ће покушати да расправе чији су услови и принципи студирања имали више смисла. Наш интернет сурфер препоручује кроз ‘'www'' извештај који су то сајтови који позитивно утичу на студентски џеп, али се окреће и новим технологијама и слободном времену. ‘'Секс'' је једна од ствари коју редовно упражњавамо кроз Студентску Еколошку Секцију. На две завађене појаве делујемо пацифистички тако што их заварујемо у рубрици ‘'Варење''. На крају покушавамо да од позитивних вести из дневних новина сачинимо ‘'Готивну скрипту''.


Коначно, у петак спајамо три теме: музику, забаву и спорт. БИНА (Бенд из нашег амфитеатра) намењана је афирмацији бендова за чије гостовање није услов чак ни први сингл.‘'Трим стаза'' је пуна информација из студентске спортске лиге. Возимо се ‘'У бусу са'' неким од актуелних саговорника. Прогноза за бољи дан дата је у виду ‘'Студентског хороскопа‘'. ‘'Мини акција‘' је покварена анката где наше колеге лицитирају како најбоље доскочити оним који нас смарају, политичарима понајвише. ‘'Психотест‘' је намењен само одабраним естрадним шненоклама у сосу од ђумбира. ‘'Турбо терапеут‘' је наш компјутерски ортак који електро-враџбином лечи турбо фолк певаче и певачице! Постоји и нешто што се зове ‘'Радиоталасни сношај‘' али то морате да чујете.


У суботу и недељу одморите, па онда опет слушајте Индекс 202.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво