Не може Земља да буде толико велика колико ми можемо да зинемо

Еколошки магазин

У Лисабону је одржан Међународни самит о психологији и глобалном здрављу, са нагласком на утицај климатских промена на Планету. Закључено је да су главни узроци загађења људска похлепа и незнање. Гост емисије је Никола Петровић, председник Одбора за етичка питања Друштва психолога Србије.

Међународни апел СТОП 5Г у виду протеста и трибина одржан је у више од двеста градова у тридесетдве земље. Бржа и јача бежична мрежа углавном је подржавана од стране влада и компанија које раде на остваривању идеја "паметних" градова. Грађани се буне јер немају довољно информација. Док неке земље показују опрез, званична Србија је широм отворена за нове технологије. Зато су у Београду одржани трибина и протест под називом "5Г (ни) је безбедан".

Чућете и које хемикалије су од овог месеца на листи забрањених у ЕУ, а на лето ће бити и код нас, као и да ли је добро у реализацији енергетске ефикасности кретати увек од јавних зграда - зашто први избор не би били стамбени објекти?

Аутор и водитељ емисије је Александра Вукићевић 

 

Чекајући ветар

Autor:
Александра Вукићевић

Еколошки магазин који се бави односом човека и животне средине, човека и природе. Емитује се недељом од 8 до 10 сати. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара