Са Кустендорфа

Имена Федерика Фелинија и Неде Арнерић биће дубоко утиснуто у историју кинематографије

Данашња емисија ће својим већим делом бити посвећена тринаестом Међународном филмском и музичком фестивалу Кустендорф, који је синоћ почео на Мокрој Гори, а који ће у наредних неколико дана представити младе ствараоце и великане седме уметности. У такмичарском програму је 21 филм из земље и иностранства, а међународни жири чине редитељ Паоло Вирци, писац и сценариста Тонино Бенаквиста и шаховски велемајстор Владислав Ткачијев. Биће приказан победник канског програма Известан поглед Невидљиви живот Карима Ајнуза, добитник Златног лава, филм Синоними Надава Лапида, Језеро дивљих гусака Ђао Јинана, Син Мехдија Барсаоуија, а редитељи ових филмова, као и члан жирија Паоло Вирци одржаће и радионице. О свему томе чућемо уживо са Мокре Горе.

Видео рад за песму Тепих Ане Пантић недавно је на Осмом међународном фестивалу видео поезије у Атини приказан као једини из региона у званичној селекцији.

Филм у трајању од три минута чију реализацију потпусују редитељка Маја Ђорђевић и песникиња Ана Пантић, биће још једна тема данашње емисије.

Имена Федерика Фелинија и Неде Арнерић биће дубоко утиснуто у историју кинематографије, па ћемо им поклонити пажњу у данашњој Филморами.

Уређује и води Ана Вучковић Денчић

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара