Чекајући ветар

Еколошки магазин

Партија за животиње у холандском парламенту има пет посланика, а главна мотивација је заштита интереса слабих од наводног права најјачих. У свом раду држе се четири начела, а то су: саосећање, одрживост, лична слобода и лична одговорност. Дочекани са подсмехом, сада су странка са којом се озбиљно разговара и која има све више присталица.

У апсолутној владавини фосилних горива, удео система даљинског грејања на обновљиве изворе енергије у Србији је мањи од 0,40 одсто. Може ли боље и каква су искуства Бања Луке чији се грађани већ другу сезону греју на биомасу?

Сада је и код нас доступна бесплатна апликација која открива штетне хемикалије у производима које свакодневно употребљавамо и помаже нам да одаберемо безбеднију алтернативу. Да би нам била што кориснија, потребно је да помогнемо у пуњењу базе једноставним слањем упита компанијама о производима који нас интересују, а који још нису на списку. Инсталирајте Scan4Chem.

Децембар је период када бројна домаћинства купују рибу. Највећи постотак речне рибе долази са великих шаранских рибњака, који су уједно и станишта птица, а онда и делови ловишта. На лиске, патке и гуске пуца се оловном сачмом, па сваке године више од двадесет милиона оловних куглица доспева у животну средину. Друштво за проучавање и заштиту птица Србије подсећа да је олово високотоксичан метал који угрожава здравље и позива грађане на опрез, а одговорне на поштовање забране коришћења оловне сачме на воденим стаништима.

Аутор и водитељ емисије је Александра Вукићевић.  

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара