Кибицфенстер

Поглед у блиску будућност и најава догађаја у култури

И данашња емисија биће посвећена најави културно-уметничких догађаја из области музике, филма, позоришта, популарне културе и визуелних уметности.

Гошћа Кибицфенстера ће бити Олга Милићевић, диригент хора „The International Belgrade Singers", који је основан је 2012. године, под покровитељством Амбасаде Канаде у Србији, броји око 40 чланова и окупља представнике дипломатског кора, међународне заједнице, стране студенте на школовању у нашој земљи, као и домаће љубитеље хорске музике.

Повод гостовања је најава концерта који ће бити одржан у Етнографском музеју у Београду, а сав прикупљени прилог је намењен Основној школи за заштиту вида „Драган Ковачвић".

Уредник и водитељ: мр Љубица Крминац.

 

 

број коментара 0 Пошаљи коментар
Кибицфенстер Кибицфенстер

Аутор:
Група аутора

У некој врсти културног информатора за недељу која је почела, чућете аргументован избор и препоруку новинара и уредника РБ 2 из догађаја у култури који су у понуди у тој недељи. Свака емисија има и госта (госте), чији избор диктира актуелност – то је неко ко нешто ради у тој недељи или је везан за неки пројекат који је у току. [ детаљније ]