Говори да бих те видео

Документарни програм

"У Србији има много талентованих људи; у Јапану су познати Новак Ђоковић и Емир Кустурица, а, ево, и стваралштво Милана Туцовића право је благо Србије. Милан ствара у традиционалном западњачком стилу, у његовим радовима се јасно види утицај иконописања што је Јапанцима веома интересантно, његова дела садрже поруку која се моћно предаје гледаоцу. Кроз Миланове скулптуре и слике желимо да Јапан упознајемо са Србијом."

Акико Кога, фотограф, Токио

Сликар Милан Туцовић овог марта имао је пету, самосталну изложбу у Јапану. О сарадњи и пријатељству са познатим јапанским уметницима, гостољубивости коју је осетио на сваком кораку у Токију, интересовању Јапанаца за уметника из Србије и универзалној снази уметности којој форма није битна говори сликар Милан Туцовић.

Аутор емисије Милена Божовић Манић

Говори да бих те видео

Autor:
Група аутора

Серија полусатних документарних репортажа, за чији је скупни назив узета позната Сократова изрека: "Говори да бих те видео". Ова оригинална продукција Радио Београда 2 сједињује квалитете актуелног друштвеног ангажмана и култивисане радиофонске обраде. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара