Дионис

Емисија за љубитеље живота

Кување је за њега креативност, али и економичност. Уме да фасцинира екстравагантним гастрономским решењима, али му је већи изазов да једноставно учини савршеним. Био је десет година шеф кухиње у Хајату, а потом и у председничкој палати у Азербејџану, где је пријеме и банкете организовао са својих шездесет кувара. Ипак, мале ресторане с Mишелиновим звездицама, који су увек есенција квалитета у сваком сегменту, претпоставља великим системима. Иво Андрић, континентални директор за културну баштину Балкана Светске асоцијације кувара, гост је у Дионису.

Тон-мајстор Дејан Васовић
Музички уредник Ивана Дјорђевић
Аутор и водитељ Дијана Ивановић  

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво