Нови дан

Шта је истина

Мир и напредак уместо ратова и сиромаштва, једна је од тема међународне конференције која се одржава у Београду поводом 20 година од НАТО бомбардовања.

Говоре Владимир Кршљанин, српски политичар, дипломата, књижевник и научни радник и Јелена Иванишевић Пауновић, уметничко име Јелена Мила, српско-шведска глумица, која је покренула и организовала скуп у срцу Стокхолма поводом бомбардовања тадашње Југославије 1999. године.

Стигло нам је пролеће, а са њим и старе муке и опасности. Како се понашати и на шта обратити пажњу приликом боравка у природи говори Соња Гиљача, епидемиолог у Заводу за заштиту здравља у Београду.

Представићемо вам и књигу „Приче равнице" и аутора Илију Туцића и препоручити још неке наслове за читање.

Чућемо шта се дешава у Врању, Лесковцу, Прокупљу, Шапцу и Бања Луци, а и најавити неке од културних догађаја у Београду.

Уз српске народне питалице и пословице које читају чланице Драмске групе Радио Београда, Неда Цветковић и Ана Шкиљевић, уз афоризме наших најбољих афористичара, сервисне информације и друге занимљиве рубрике, започећемо и ово јутро и Нови дан.

Музички уредник је Ивана Ђорђевић, емисију припрема и води Драгана Вељковић.
Број телефона на који се можете укључити у нашу емисију је 011-3229-653 и имејл адреса novidan@rts.rs.

Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи